Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ματαιώθηκε η προβολή της «αυτοψίας» του Μάικλ Τζάκσον

Στις καλένδες παραπέμφθηκε η προβολή του ιατρικού ντοκιμαντέρ με θέμα την «αυτοψία» του Μάικλ Τζάκσον, που ήταν προγραμματισμένο να βγει στον «αέρα» σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 13 Ιανουαρίου, από το Discovery Channel... Το τηλεοπτικό δίκτυο ματαίωσε την προβολή του ύστερα από απαίτηση των εκτελεστών της διαθήκης του βασιλιά της ποπ, αλλά και εξαιτίας της δυσαρέσκειας χιλιάδων θαυμαστών του. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Discovery Channel, πάντως, φαίνεται να έπαιξε το γεγονός ότι σήμερα αρχίζει η προκαταρκτική εξέταση του θεράποντος ιατρού του Τζάκσον, δόκτορος Κόνραντ Μιούρεϊ, για να αποφασιστεί αν θα οδηγηθεί σε δίκη για ανθρωποκτονία εξ αμαλείας ή όχι.

Οι διαχειριστές της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον πάντως, Τζον Μπράνκα και Τζον Μακλέιν, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την απόφαση του καναλιού να μην προχωρήσει στη μετάδοση του ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Η αυτοψία του Μάικλ Τζάκσον: Τι πραγματικά τον σκότωσε», το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζουν ως «σοκαριστικά κακόγουστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Δώσε μου το ποντικάκι σου...