Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Έκανε πιλάτες και έχασε τα επιθέματα του στήθους της!

Σε νέες περιπέτειες μπήκε μια γυναίκα που κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αφού το σώμα της κατάπιε το επίθεμα στο στήθος της κατά τη διάρκεια πιλάτες.
Η 59χρονη από την Βαλτιμόρη των Ηνωμένων Πολιτειών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εντόπισαν το επίθεμα και αμέσως το αφαίρεσαν. 

Το αξιοπερίεργο πέρα από το ίδιο το γεγονός είναι ότι όταν έφυγε το επίθεμα από τη θέση του δεν ένιωσε απολύτως τίποτα. Μάλιστα, το επίθεμα βρέθηκε στο κενό ανάμεσα στους πνεύμονές της!

Το παράξενο περιστατικό δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine.

Η ασθενής είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή λόγω καρκίνου αλλά αποφάσισε να βάλει επιθέματα στο στήθος της. όπως εξήγησαν οι γιατροί η γυναίκα έχασε το επίθεμά της επειδή εκείνη τη στιγμή κατά τη διάρκεια μιας τεχνικής στις πιλάτες καθώς της ασκήθηκε μεγάλη πίεση.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Άτρωτος» κομήτης απέδρασε από την... κόλαση

Πριν από δύο εβδομάδες τα διαστημικά παρατηρητήρια που μελετούν τον Ήλιο εντόπισαν έναν κομήτη που ετοιμαζόταν να πέσει πάνω του.
Πρόκειται για μια «αυτοκτονική» πορεία από την οποία δεν γνωρίζουμε να έχει επιζήσει κανένα κοσμικό σώμα που την έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα. Το ίδιο πίστευαν οι επιστήμονες ότι θα συμβεί και με τον κομήτη Lovejoy.

Προς τεράστια έκπληξή τους όμως ο κομήτης βούτηξε με ταχύτητα στον Ήλιο αλλά, έστω και «πληγωμένος», κατάφερε να ξεφύγει και συνεχίζει τώρα το ταξίδι του στο διάστημα.

Ο άτρωτος κομήτης

Ο κομήτης Lovejoy εντοπίστηκε στις 15 Μαρτίου του 2007 από τον Αυστραλό ερασιτέχνη αστρονόμο Τέρι Λαβτζόι από τον οποίο - όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις - πήρε και το όνομά του. Πριν από δύο εβδομάδες τα διαστημικά παρατηρητήρια SOHO και STEREO εντόπισαν τον κομήτη να κινείται με ταχύτητα προς τον Ήλιο και άρχισαν να τον παρατηρούν και να καταγράφουν την πορεία του.

Οι επιστήμονες ήταν βέβαιοι ότι ο Lovejoy θα είχε την ίδια τύχη με τους περίπου άλλους δύο χιλιάδες κομήτες που ακολούθησαν την ίδια πορεία. Ο Ήλιος θα τον κατέστρεφε...

H απόδραση

 Οι επιστήμονες ανέμεναν ότι ο Lovejoy θα εισχωρούσε στον ζωτικό χώρο του μητρικού μας άστρου και, «βουτώντας» σε περιοχές όπου οι θερμοκρασίες είναι εκατομμύρια βαθμοί Κελσίου, θα έλιωνε αμέσως όπως συνέβη και με όλους τους του κομήτες πριν απ' αυτόν.

Όμως ο Lovejoy επέδειξε αξιοθαύμαστη αντοχή αφού πέρασε από την πίσω πλευρά του μητρικού μας άστρου, διαπέρασε τον Ηλιο και συνέχισε την πορεία του. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ο κομήτης έχασε το μεγαλύτερο μέρος της μάζας του κατά το καυτό πέρασμα του από τον Ήλιο. Υπολογίζουν ότι ο Lovejoy έλιωσε σε ποσοστό περίπου 90% και ότι θα συνεχίσει να περιφέρεται στο ηλιακό μας σύστημα για περίπου μια χιλιετία πριν επιστρέψει και πάλι στον Ήλιο κάνοντας (λογικά) την τελευταία του βόλτα στο διάστημα.

Funny videos, with funny... girls


Ο σεισμός του 1953 Ζάκυνθος, Κφαλονιά, Ιθάκη. Video


Τραγικά ατυχήματα (18+) Video


Πισίνα εν ώρα... σεισμού!!! Video


Αετός κυνηγάει αγριοκάτσικα, απίστευτο video



Δώσε μου το ποντικάκι σου...