Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Την έκαιγαν ζωντανή και γελούσαν!!!

Παγκόσμιο σοκ για την 18χρονη Ελληνίδα


Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η ιστορία της Ελληνίδας, Κίρστι Θεολόγου, η οποία έπεσε θύμα σατανιστικής τελετής.

Όπως σας είχαμε πει νωρίτερα, το κορίτσι ξεγελάστηκε από τους «φίλους» της, που της πρότειναν να πάνε μια βόλτα και τελικά την μετέφεραν σε ένα βουνό και την «θυσίασαν» στο όνομα του Σατανά καίγοντας την ζωντανή! Νωρίτερα, της είχαν δώσει ουσίες, όπως και στην φίλη της, προκειμένου να της μειώσουν τις αντιστάσεις.

Σημειώνεται ότι η παρέα αποτελούνταν από πέντε αγόρια και δύο κορίτσια.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, την φωτιά έσβησε από το σώμα της Κίρστι μια 16χρονη φίλη της, η οποία ήταν μαζί της στην μοιραία αυτή βόλτα. Την έλυσε και την βοήθησε να κυλιστεί στην άμμο για να σβήσει η φωτιά.
Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή οι νεαροί σατανιστές έκοψαν τα χέρια μιας τρίτης κοπέλας και τα κρατούσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αιμορραγούν πάνω από μια ανοικτή Βίβλο.

Ένας 17χρονος και ένας 19χρονος οι οποίοι λένε πως μετείχαν στη σατανιστική τελετή, παραδόθηκαν στην αστυνομία, και αναμένεται να κατηγορηθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ενώ οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως οι δύο κοπέλες ήταν δεμένες και ότι εικάζεται πως επρόκειτο για σατανιστικό τελετουργικό.

Κόβουν το αίμα οι μαρτυρίες της αδερφής και της φίλης
Σοκαριστική είναι η περιγραφή της μικρής αδερφή της Κίρστι, Σαμάνθας: «Η αδερφή μου με την φίλη της έτρεξαν δύο χιλιόμετρα μέχρι να βρουν κάποιον να τους βοηθήσει».

Ακόμα πιο σοκαριστική όμως είναι η περιγραφή της φίλης της Κίρστι σύμφωνα με την οποία: «Ένας από τους δράστες χόρευε και η Κίρστι γελούσε. Τότε ένιωσε υγρή (της είχαν ρίξει πετρέλαιο) και αυτός γύρισε άναψε ένα σπίρτο και της είπε: “Να δούμε τώρα πόσο θα γελάσεις”. Και της το πέταξε»…


Την άτυχη κοπέλα μετέφερε στο νοσοκομείο ένας πάστορας. Μόλις έφτασε εκεί δεν άντεξε άλλο και έπεσε σε κώμα.
Το κορίτσι έχει τρίτου και τέταρτου βαθμού εγκαύματα μέσα και έξω. Έχουν καταστραφεί οι πνεύμονες της και σύμφωνα με μαρτυρίες έχουν καεί τα 2/3 του δέρματός της.

Τι φοβούνται οι γιατροί
«Ανά πάσα στιγμή οι πνεύμονές της μπορεί να την προδώσουν» λέει η θεία της Κίρστι, η Θεανώ, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ανιψιάς της. Μιλώντας στην «Espresso» για τις ατέλειωτες ώρες αναμονής στο νοσοκομείο, λέει πως τα ερωτήματα προς τους γιατρούς έχουν μόνο αυτήν την απάντηση.

«Η μόλυνση στους πνεύμονες είναι εκτεταμένη. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Το κορίτσι μας δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον κίνδυνο» συμπληρώνει, εμφανώς συγκινημένη, αλλά και έκπληκτη για το γεγονός ότι η τραγική αυτή ιστορία έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας και έχει σοκάρει. Δεν διστάζει δε να ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον και να ζητήσει ό,τι και η αδελφή της Σίλβια, «όλοι να προσευχηθούν για την Κίρστι»

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραμένουν προφυλακισμένοι, ενώ το δικαστήριο έδωσε εντολή να γίνει σύγκριση των δειγμάτων αίματος των δραστών με αίμα που βρέθηκε στο χώρο της τραγωδίας, ώστε να γίνει ταυτοποίηση του DNA.

Η μητέρα της Κίρστι Θεολόγου, Σύλβια, μιλάει αποκλειστικά στο δελτίο του Star και την Δέσποινα Μανδαλενάκη.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Oι μεγαλύτερες ποινές φυλάκισης στον κόσμο


Οι τρεις παρακάτω περιπτώσεις αποτελούν τις μεγαλύτερες ποινές φυλάκισης που αποδόθηκαν ή προτάθηκαν ποτέ από δικαστήρια! Αριθμοί που ξεπερνούν και την πιο… τρελή φαντασία και που στην ουσία σημαίνουν καταδίκη του κατηγορούμενου να πεθάνει στη φυλακή αφού είναι… αριθμητικώς αδύνατο να αποφυλακιστεί εν ζωή!

384.912 χρόνια!

Η μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης που προτάθηκε ποτέ από δικαστήριο, είναι 384.912 χρόνια και μάλιστα για το έγκλημα της μη παράδοσης επιστολών! Το 1972, στην Palma de Mallorca σην Ισπανία, ο 22χρονος ταχυδρόμος Gabriel March Grandos, κατηγορήθηκε για απάτη, εξαιτίας της μη παράδοσης περίπου σαράντα δύο χιλιάδων επιστολών. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν ποινή φυλάκισης τριακοσίων ογδόντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων δώδεκα ετών! Τελικά ο κατηγορούμενος, τιμωρήθηκε με 7.109 χρόνια φυλάκιση, αλλά η περίπτωσή του παραμένει η πιο υπερβολική ποινή που προτάθηκε ποτέ από δικαστήριο!
100 αιώνες και δις ισόβια!

Η μεγαλύτερη ποινή που αποδόθηκε ποτέ σε κατηγορούμενο, είναι 2 φορές ισόβια και… 100 αιωνες! Ηταν 1981 όταν δικαστήριο στην Αλαμπάμα, καταδίκασε τον Dudley Wayne Kyzer για την αποτρόπαια τριπλή δολοφονία- της συζύγου του, της πεθεράς του και ενός φοιτητή-, σε συνολική ποινή 10.000 ετών και δις ισόβια! Ο 70χρονος σήμερα Kyzer, βρίσκεται μέχρι σήμερα στις φυλακές της St. Clair στην Αλαμπάμα. Αυτή παραμένει η μεγαλύτερη ποινή που έχει ποτέ αποδοθεί στις ΗΠΑ.
11.250 χρόνια!

Ακολουθεί η περίπτωση του βιαστή Darron Bennalford Anderson, που το 1994 στην Οκλαχόμα καταδικάστηκε αρχικά σε 2.200 χρόνια ποινή φυλάκισης, αλλά μετά από έφεση που άσκησε, η ποινή αυξήθηκε σε 11.250 χρόνια: 4.000 ετών για βιασμό, 4000 χρόνια για σοδομισμό, 1.750 χρόνια για απαγωγή, και 1.500 χρόνια για ληστείες!

Πηγή: pyles.tv

Δώσε μου το ποντικάκι σου...