Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Θεραπεία του καρκίνου με μαγειρική σόδα!!

«Είχα καρκίνο του προστάτη, τετάρτου σταδίου. Να πως τον θεράπευσα! » (Βίντεο)
Ανάρρωσε πλήρως μέσα σε μερικές εβδομάδες, παρόλο που οι γιατροί του είπαν ότι δεν του έχει απομείνει πολύς χρόνος.

Πρόκειται για τη μαγειρική σόδα. Ναι, είναι κάτι πολύ απλό και φθηνό. Αλλά μπορεί να θεραπεύσει πλήρως τον καρκίνο; Φαίνεται ότι μπορεί, και αυτό μπορεί να αποδειχθεί από χιλιάδες ανθρώπους.
Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Vernon Johnson, ο οποίος χάρη στη μαγειρική σόδα αντιμετώπισε επιτυχώς το τέταρτο στάδιο του καρκίνου του προστάτη. Ο καρκίνος, είχε κάνει ακόμη και μεταστάσεις στον μυελό των οστών του. Ωστόσο, ακόμη και αν οι γιατροί δεν του έδωσαν πολλές ελπίδες, ο Vernon θεραπεύτηκε.

Νυφίτσα έχει καβαλήσει έναν τρυποκάρυδο και... απολαμβάνουν τον περίπατο

Η ωραιότερη φωτογραφία της φύσης όλων των εποχών και η ιστορία της!
Ο φωτογράφος που κατέγραψε το στιγμιότυπο, Martin Le-May, εξηγεί πως μπροστά του εκτυλισσόταν μια μάχη για επιβίωση. Η νυφίτσα προσπαθούσε να σκοτώσει το πουλί για να το φαΐ, και αυτό ενστικτωδώς, προσπαθούσε πετώντας να την ξεφορτωθεί.
There was this puppy and this cheetah, as well as this lion, this tiger and this bear.

But the following photo does not depict just such a friendship. Quite the opposite, in fact.

Δώσε μου το ποντικάκι σου...