Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πόλεμος με υπόηχους για έλεγχο συνείδησης στην Ελλάδα!!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΗΧΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ME KYMATA ELF ΚΑΙ EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΕΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ "ΒΌΜΒΑ": "ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ. ΜΙΑ ΝΑΤΟΪΚΉ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΕ ΌΠΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΏΝ ΥΠΟΉΧΩΝ.

Δείτε το σχετικό video

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Τηλεοράσεις & υπολογιστές... Big Brother!

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις συνδυάζουν τις ιδιότητες της συμβατικής τηλεόρασης αλλά και των ηλεκτρονικών υπολογιστών ώστε να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες ανάγκες... Επιτρέπουν στον χρήστη να παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα αλλά και να κάνει διάφορες εργασίες που θα έκανε με ένα υπολογιστή, δηλαδή να συνδέεται με το Internet κ.λπ.

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις διαθέτουν σκληρούς δίσκους, κάμερες και μικρόφωνα.

Μετεωρίτης στη Ρωσία 2013

Πόσα ψέματα θα μας πουν ακόμα?? Τουλάχιστον τα βίντεο δίχνουν την πραγματικότητα, και όχι αυτά που μας λένε και θέλουν να πιστεύουμε.

Video

Δώσε μου το ποντικάκι σου...