Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Coca-Cola!! Διαβάστε τι κάνει στον οργανισμό μας!!

Διαβάστε πως ενεργεί η coca cola από την στιγμή που την πιούμε, και κάθε συγκκριμένα λεπτά. Αξίζει να το διαβάσετε...


ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ;;;

 * ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ !!!

 * Τα πρώτα 10 λεπτά:

  * 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας.
Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

  * 20 λεπτά:

  * Το ζάχαρο σάς προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).

  * 40 λεπτά:

  * Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η
πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

  * 45 λεπτά:

  * Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα
ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

  * 50 λεπτά:

  * Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μια περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου.

  * 60 λεπτά:

  * Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό.

 * 80 λεπτά:

  * Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει
χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκαλα
και δόντια.

  * Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας ΒΟΗΘΟΥΝ εκτός από την ΥΓΕΙΑ μας;

  * Μπορείς να καθαρίσεις μια τουαλέτα:

  * Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουαλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κηλίδες από τις πορσελάνες.

 *  Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σας:

  * Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola

  * Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρίας του αυτοκινήτου από την διάβρωση:

  * Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να
     εξαφανίσετε την διάβρωση

  * Η σκουριά φεύγει με την πρώτη:

  * Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα

  * Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσο από τα ρούχα:

  * Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκέ από γράσο, μαζί με απορρυπαντικό,και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βοηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές

  * Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας

  * Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας.

  * Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε!

  * Και πληρώνουμε γι' αυτό!

  * Σωστά; ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ;;;

  * ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!

  * Πληροφοριακά:

  * Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke ?;

  * Το αντίκτυπο:

  * Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 37ο για την λειτουργία της χώνευσις των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ' όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.

  * Μερικά παραδείγματα:

  * Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi «Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke?' Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξύνης» στο αίμα του και μη επαρκούς οξυγονώσεως. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου.

  * Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας.

  * Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερά σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει!

  * Θερμή παράκληση προς όλους:

  * Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σας έτσι ώστε να αυξήσουμε την ενημέρωση για το τι είναι τελικά τα αναψυκτικά.

Coca Cola: 10 σημαντικά στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε

Η Coca Cola είναι το πιο διαδεδομένο ανθρακούχο ποτό σε όλη την υδρόγειο. Η λέξη Coca-Cola σημαίνει στα κινέζικα «κάνει το στόμα ευτυχισμένο». Μάθετε πολύτιμες πληροφορίες, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.


Εφευρέθηκε στις 8 Μαΐου του 1886 από τον John Styth Pemberton, ο οποίος ήταν φαρμακοποιός στην Ατλάντα των ΗΠΑ, και εκατομμύρια κουτάκια Coca-Cola πωλούνται καθημερινά. Γνωρίστε παρακάτω την Coca Cola.
Γνωρίζατε ότι:

1. Ήταν αρχικά πράσινη; Σήμερα, το άλλο όνομα του εμπορικού σήματος της Coca Cola είναι «Red Empire» δηλαδή, η Κόκκινη Αυτοκρατορία.
2. Εφευρέθηκε από τον John Pemberton ως θεραπεία για τους πονοκεφάλους και σήμερα υπάρχει ένας όρος γνωστός ως «Coca Cola φοβία» o οποίος αναφέρεται στον εθισμό για Coca Cola.
3. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη “OK”.
4. Η παραγωγή της Coca-Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα; Το νούμερο; 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο.
5. Σερβίρεται κρύα, αλλά σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες, όταν κάνει κρύο.
6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905 αλλά αφαιρέθηκε λόγω της ανησυχίας του κόσμου.
7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας, την αφαίρεση του λίπους αλλά και για τις σκουριασμένες βίδες.
8. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία τσιμπημάτων από μέδουσες.
9. Διανέμεται παντού ανά τον κόσμο και οι εκτιμήσεις, σε παγκόσμια κλίμακα, είναι ότι εισρέουν στα ταμεία της 60 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
10. Περισσότερες από 15.000 «Coca Cola», όλων των τύπων, καταναλώνονται σε όλον τον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο: 14χρονη ζει στο σώμα μιας γριούλας 112 ετών.

Η ιστορία της 14χρονης Αγγλίδας Hayley Okines που ζει στο σώμα μιας γριούλας 112 ετών, δίνει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους του ανθρώπους να μην το βάζουν κάτω και να χαμογελούν πάντα.

Αν και πάσχει από την ασθένεια Rrogeria, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο το σώμα της να μεγαλώνει κατά 8 χρόνια εκείνη δεν σταματά να «σκάει» χαμόγελα, να αυτοσαρκάζεται και να ζει την κάθε στιγμή.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε, μετά την παρότρυνση της μητέρας της ένα βιβλίο με τίτλο «Old before my time»το οποίο μάλιστα ήδη πάει για την τρίτη του έκδοση.

«Θεώρησα πως είναι μια καλή ιδέα για όσους το διαβάσουν να εμπνευστούν και να καταλάβουν πως δεν μπορούν να αφήνουν τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας να τους απογοητεύουν και πρέπει να ζήσουν την ζωή τους, έτσι ακριβώς όπως τους προσφέρεται. Οι ειδικοί είχαν πει στους γονείς μου ότι θα ζούσε μέχρι τα 13 μου χρόνια, αλλά τελικά έκαναν λάθος. Και για τον Τιτανικό άλλωστε είχαν πει ότι ήταν αβύθιστος»!

Μάλιστα η ίδια αυτοσαρκαζόμενη αναφέρει πως «αν δεν είχα αυτή την ασθένεια, δεν θα είχα γνωρίσει όλους αυτούς τους celebrities.» Είναι ασύλληπτο το μεγαλείο της ψυχούλας της καθώς παρόλο που πάσχει από μια άσχημη ασθένεια, παρότι πλέον δεν μπορεί να περπατήσει (και για αυτό θα υποβληθεί σε εγχείρηση) εκείνη νιώθει τυχερή και παραμένει δραστήρια.

Ο λογαριασμός της στο Twitter είναι από τους πλέον δημοφιλείς ενώ καθημερινά ενημερώνει το blog της.

Επίσης έχει γνωρίσει από κοντά τον Justin Bieber, Kylie Minogue,τον πρίγκιπα Κάρολο, τον γιο του TonyBlair ενώ της απονεμήθηκε ο τίτλος «Child of Courage winner».

Όσο για το όνειρό της; Να φτάσει μέχρι την ηλικία των 18 ετών και να παραμείνει 18 για όλη της την ζωή, διατηρώντας το χαμόγελό της…

Video 1

Video 2


Δώσε μου το ποντικάκι σου...