Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με το "Τι σχέση έχει ο Χριστός με το χριστιανισμό; "

Θέλω να εκφράσω και εγώ την άποψη μου για το θέμα των θρησκευτικών. Κατ'αρχας θα συμφωνήσω απόλυτα, πως, άλλο τι Δίδαξε ο Ιησούς και άλλο τι μας λέει η εκκλησία.
Απο που να αρχήσουμε λοιπόν ;;; Ας πιάσουμε την βάπτιση.... Ο χριστός δεν μας είπε να βαπτιζόμαστε όταν ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ τι σημαίνει Χριστός και γενικά το το κυριγμά του;;;;;

ΓΙΑΤΙ λοιπόν ΓΑΛΟΥΧΙΖΟΥΜΕ τα παιδιά απο μικρά;;;; ΟΠΟΙΟ παιδί και να πάρεις και το μεγαλώνεις με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ και ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ είναι σαν να του κάνεις ΕΜΜΕΣΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!!
(όταν ένα παιδί το μεγαλώσουν οι γονείς του ακόμα και με τις πιό λάθος ιδέες, όταν μεγαλώσει και έχει την επίγνωση του τι είναι σωστο και τι λάθος, θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να το αποδεχθεί γιατί πολύ απλά τα παιδιά γίνονται είκονα και ομοίωση των ΓΟΝΙΩΝ του...).

Άσε λοιπόν το παιδί να μεγαλώσει, και ΑΝ θελήσει, (αφου αν θέλει να μελετήσει ΟΛΕΣ τις θρησκειες και δεί ποιά τον εκφράζει, αν και σχεδον ΟΛΕΣ οι θρησκειες έχουν κοινη ΡΙΖΑ την Αιγυπτιακη η κοινώς την λατρεία του θεού ΗΛΙΟΥ, αλλα αυτο είναι άλλο θέμα το οποίο δεν θα το αναλύσω αυτή τη στιγμη), να πάει στην εκκλησια για ΒΑΠΤΙΣΗ!!!

Θέλετε να σας πω για τους ΓΑΜΟΥΣ;;;;
Είπε ποτε ο χριστός να κανουν οι ανθρωποι 3 γάμους ;;; πώς η εκκλησια λοιπόν αποφάσισε για το "3";;; Αν δηλαδή αύριο πουν για 10 γάμους η οτι μπορω να έχω ταυτοχρονα 5 συζηγους επειδη το λεέι η εκκλησια είναι σωστο και στο σωστο "δρομο" του Ιησου ;;;;

Είπε ποτέ ο χριστός να χτίσουμε τους πιο μεγαλεπήβλεπτους ναούς ;;;
είπε οι ιερείς να κυκλοφορουν με θωρακισμενες mercedes ;;;
Είπε ποτε ο χριστός να μαζευει η εκκλησία χρήματα, να ασχολείτε με ακίνητα, off shore , μετοχες κλπ ;;;.
Είπε ποτε ο χριστός να φοράνε οι αρχιεπισκοποι άμφια με κόστος 15 - 20 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ το καθένα ;;;
Είπε ποτε ο χριστός οι ηγέτες της θρησκείας να ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ;;;; (αντι να είναι εκείνοι που θα δώσουν το παραδειγμα για μια σωστη οικογένεια).

ΚΥΡΙΟΙ και ΚΥΡΙΕΣ.... τα παιδια μας μπορουν να μεγαλωσουν με ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ χωρίς να έχουν ως ΒΑΣΗ την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ θρησκεία!!!

Τα μεγαλύτερα εγκληματα (δολοφονιες, σφαγες κλπ) εχουν γίνει στο ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!!!
Για να μην μιλησω για διωγμους επιστημόνων, και το κάψιμο της βιβλιοθήκης της αλεξάνδρειας....
Ας μήν μιλήσω για το αγιο όρος επι χίτλερ και το περίφιμο "στας διαταγας σας μεγαλειοτατε".

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο εφιάλτης του Τσέρνομπιλ 25 χρόνια μετά

ΔΕΙΤΕ: Εικόνες καταστροφής από τον πυρηνικό σταθμό
Αυτή η συλλογή φωτογραφιών του Τσέρνομπιλ απεικονίζουν αυτό το μέρος 25 χρόνια μετά την μεγάλη καταστροφή στις 26 Απριλίου το 1986 στην Ουκρανία.
Από την ραδιενέργεια που εκλύθηκε έχασαν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι, μολύνθηκαν χιλιάδες τετραγωνικά μίλια και περίπου 250.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Μέχρι και σήμερα, το ατύχημα στο Τσερνόμπιλ εξακολουθεί να είναι η χειρότερη πυρηνική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Δείτε μια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών από το πώς είναι σήμερα η περιοχή στο πυρηνικό εργοστάσιο.




Βρήκαν 54 πλανήτες σαν τη Γη

Μεγάλη ανακάλυψη του τηλεσκόπιου Κέπλερ στη γειτονιά του Γαλαξία µας
Περισσότερους από πενήντα πλανήτες που θα µπορούσαν θεωρητικά να φιλοξενήσουν ζωή εντόπισε το νέο υπέρυθρο τηλεσκόπιο της NASA. Η ανακάλυψη είναι εντυπωσιακή, αν ληφθεί υπόψη ότι το τηλεσκόπιο Κέπλερ της αµερικανικής υπηρεσίας διαστήµατος βρίσκεται σε τροχιά µόλις έναν χρόνο και ότι σε αυτό το διάστηµα έχει παρατηρήσει µόλις ένα µικρό τµήµα του Γαλαξία. Τα όργανα του Κέπλερ εντόπισαν 1.235 πλανήτες έξω από το ηλιακό µας σύστηµα.

Οι 54 από αυτούς φαίνεται να βρίσκονται σε µια περιοχή που θα µπορούσε υπό ορισµένες προϋποθέσεις να φιλοξενήσει ζωή. Η περιοχή αυτή δεν είναι «ούτε ζεστή ούτε κρύα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της επιστηµονικής οµάδας του Κέπλερ Ουίλιαµ Μπορούκι. Εως σήµερα, µόλις δύο πλανήτες έξω από το ηλιακό σύστηµα της Γης θεωρούνταν ότι βρίσκονται σε «κατοικήσιµη ζώνη». Σύµφωνα µε τον αµερικανό επιστήµονα, ο αριθµός των 54 πλανητών είναι «τεράστιος, ασύλληπτος».

Εξάλλου, για τα περισσότερα από τα 1.200 ουράνια σώµατα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι πλανήτες. Οι ειδικοί εκτιµούν ότι περίπου το 80% θα χαρακτηρισθούν ως τέτοιοι. Το επόµενο µεγάλο βήµα θα είναι η επιστηµονική απόδειξη της υπόθεσης ότι κάποιοι από τους 54 πλανήτες έχουν τις βασικές προϋποθέσεις για να υποστηρίξουν ζωή όπως είναι το µέγεθος, η σύνθεση, η θερµοκρασία και η απόσταση από τον ήλιο τους. Ακόµη πιο ειδικές προϋποθέσεις, όπως οι ατµοσφαιρικές συνθήκες και η παρουσία νερού και άνθρακα, απαιτούν τηλεσκόπια που δεν έχουν κατασκευαστεί ακόµη.

Το γεγονός πάντως ότι ένας πλανήτης βρίσκεται σε κατοικήσιµη ζώνη δεν σηµαίνει ότι έχει ζωή. Ο Αρης αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγµα. Εξάλλου, οι επιστήµονες δεν µιλούν απαραιτήτως για νοήµονα ζωή, αλλά ακόµη και για ζωή σε βακτηριδιακή µορφή ή ακόµη και σε µορφές που δεν γνωρίζουµε. Το τηλεσκόπιο Κέπλερ έδωσε τη δυνατότητα στους επιστήµονες της NASA να τριπλασιάσουν τον αριθµό των γνωστών πλανητών. Χάρις στο Κέπλερ διαπιστώθηκε ακόµη ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι σχετικά µικροί πλανήτες και περισσότερα άστρα, µε άνω του ενός πλανήτη να βρίσκεται σε τροχιά γύρω από αυτά.

72χρονος στη φυλακή με Αλτσχαϊμερ για επαιτεία...!

Μια πρωτοφανής κοινωνική αναλγησία οδήγησε σε μια απίστευτη περιπέτεια έναν 72χρονο με Αλτσχάιμερ, ο οποίος διαμένει στην Αθήνα. Συνελήφθη για επαιτεία στο Χαϊδάρι και το δικαστήριο, στο οποίο τον οδήγησαν, τον...
καταδίκασε σε φυλάκιση 10 ημερών. Κι αντί να κρατηθεί στην Αθήνα σε ένα τμήμα μεταγωγών ή στον Κορυδαλλό, τον έστειλαν να εκτίσει την ποινή
των μόλις 10 ημερών, που στην πραγματικότητα είναι μόνο 5 ημέρες, αφού πρόκειται για άτομο ηλικίας άνω των 65 χρόνων, μαζί με... βαρυποινίτες στις φυλακές Κομοτηνής!
Το ακόμη πιο κραυγαλέο είναι πως όταν ο κυρ Γιώργος έφτασε στην Κομοτηνή, είχε ήδη εκτίσει την ποινή του στον δρόμο, καθώς διέσχισε επί μέρες όλη την Ελλάδα με την κλούβα της Αστυνομίας, που συγκέντρωνε καταδικασθέντες από διάφορες πόλεις.
Σχεδόν σοκαρισμένος τον «υποδέχτηκε» ο διευθυντής των φυλακών, Κωνσταντίνος Καπάνταης, ο οποίος του πλήρωσε το εισιτήριο του ΚΤΕΛ και τον έστειλε πάλι πίσω στο Χαϊδάρι.
Αχ, Ελλάς, Ελλάς!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η Γη εκτός ελέγχου!

Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μαγνητικός μας άξονας ακολουθεί τελευταία μια συμπεριφορά έξω απ΄ τα συνηθισμένα. Ποιες μπορεί να είναι οι γεωλογικές επιπτώσεις και ποιον ρόλο παίζει το κινεζικό «Φράγμα των Τριών Φαραγγιών»; Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 11.00 τη νύχτα, χιλιάδες μαυροπούλια άρχισαν να... πέφτουν βροχή στις στέγες και στους δρόμους της μικρής αμερικανικής πόλης Βeebe του Αρκάνσας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ορνιθολόγοι που εξέτασαν τα πτώματα αποφάνθηκαν ότι δεν πέθαναν από δηλητηρίαση ή ασθένεια όπως είχαν αναφέρει, αλλά συνεπεία της πτώσης τους. Δηλαδή, ότι τα πουλιά αυτά- που πετούν σε σμήνη- στράφηκαν όλα μαζί προς... τη Γη! Γιατί άραγε; Τι ήταν αυτό που τα αποπροσανατόλισε τόσο, και μάλιστα νυχτιάτικα, ώστε να ορμήσουν στο ναδίρ;
Ο απροσδόκητος αυτός θάνατος των πουλιών δεν ήταν ο μόνος. Τις επόμενες ημέρες χιλιάδες νεκρά πουλιά βρέθηκαν στις Πολιτείες του Τενεσί, του Κεντάκι, του Ιλινόι, της Αριζόνας, του Τέξας, της Λουιζιάνας, της Καρολίνας... αλλά και της Ν. Αμερικής, της Αγγλίας, της Σουηδίας και της Ουγγαρίας. Ωστόσο οι μαζικοί αυτοί θάνατοι ήταν απλά οι τελευταίοι σε μια αλυσίδα ανεξήγητων θανατικών σε χιλιάδες ψάρια και καβούρια ανά τον πλανήτη, από το 2009: Ινδιάνα, Λουιζιάνα, Αρκάνσας, Μέριλαντ, Φλόριδα, Αϊτή, Βραζιλία, Ουαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Βιετνάμ και Νέα Ζηλανδία ήταν τα «πεδία μαχών» των θαλάσσιων οργανισμών με τον άγνωστο εχθρό τους. Τι να σκεφτεί κανείς, όταν οι ίδιοι οι επιστήμονες σήκωναν τα χέρια ψηλά; Ο μόνος κοινός τόπος των θανατικών που θα αιτιολογούσε τον αποπροσανατολισμό θα μπορούσε να ήταν μια σειρά σημαντικών και αιφνίδιων διαταραχών των γραμμών του «μαγνητικού χάρτη της Γης».
Με πόσα «τρέχει» ο πόλος;
Παραξενεμένος ο ίδιος από το φαινόμενο, αναζήτησα τι το σχετικό με το μαγνητικό πεδίο της Γης είχε σημειωθεί πρόσφατα. Εντόπισα ειδήσεις όπως εκείνη για το ότι «η μετατόπιση των πόλων αναγκάζει αεροδρόμιο στη Φλόριδα να επαναριθμήσει τους διαδρόμους του». Τι είχε συμβεί; Ο Βόρειος Μαγνητικός Πόλος γνωρίζουμε ότι μετατοπίζεται, με ταχύτητα περίπου 25 μίλια ανά έτος. Τώρα όμως, κατά το Νational Geographic, τρέχει με... 40 μίλια τον χρόνο!
Προμήθειες «καταστροφής»
Τι άλλο «συμπτωματικά» απρόσμενο ανακοινώθηκε εκείνες τις ημέρες; Το βρήκα στις ιστοσελίδες κρατικών προμηθειών της αμερικανικής κυβέρνησης (www. fbo. gov): Υπό τον κωδικό προκήρυξης SΡ0600-11-R-0207, το Τμήμα Προμηθειών Ενέργειας για την Αμυνα ζητεί, ως τις 6 Φεβρουαρίου, να βρει ποιοι μπορούν να του προμηθεύσουν εντός 24ώρου 24.000 γαλόνια βενζίνης και 135.000 γαλόνια πετρελαίου για καθεμία από τις... προαναφερθείσες Πολιτείες της δοκιμής GΡS, προκειμένου να αντιμετωπισθεί ενδεχόμενη κατεπείγουσα ανάγκη!
Το εντυπωσιακό αυτό ζητούμενο έλαβε ακόμη πιο δραματικό χαρακτήρα στις 20 Ιανουαρίου: Υπό τον κωδικό ΗSFΕΗQ-11-R-Μeals, το Τμήμα Προμηθειών της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επειγουσών Αναγκών (FΕΜΑ) έψαχνε το ποιοι μπορούν να της παραδώσουν- πάλι άμεσα- συσκευασμένες μερίδες φαγητού για πληθυσμό 7 εκατομμυρίων ανθρώπων, επί 10 ημέρες. Την ίδια ημέρα, υπό τον κωδικό ΗSFΕΗQ-11-R-Ηydro, ζητούσε αντίστοιχες προσφορές για άμεση παράδοση 210 εκατομμυρίων φιαλών ύδατος. Ο προϋπολογισμός αυτών των δύο προμηθειών ξεπερνούσε το μισό δισεκατομμύριο δολάρια! Αμφότερες οι ανακοινώσεις έλεγαν ότι προορίζονταν «για δράσεις ανακούφισης από καταστροφικό φαινόμενο εντός της ζώνης του ρήγματος Νew Μadrid».

Γυναίκα - ψαράς έπιασε καρχαρία στις Λιβανάτες

Ενα καρχαριοειδές, ένα "σαπουνά" όπως λέγεται, βάρους 270 κιλών έπιασε μια γυναίκα ψαράς από τις Λιβανάτες.
Είναι η μοναδική γυναίκα επαγγελματίας ψαράς της περιοχής και ο "σαπουνάς" ζύγιζε 270 κιλά και δεν μπορούσε να σηκώσει τα δίχτυα...

"Είμαι από 10 ετών στη θάλασσα, τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει...Δεν μπορούσα να τραβήξω τα δίχτυα. Με βοήθησε ο πατέρας μου, αλλά και πάλι ήταν πολύ δύσκολα" δήλωσε η ίδια στο LamiaReport.
Το καρχαριοειδές είναι ένα από τα είδη που συναντάμε στις ελληνικές θάλασσες και λέγεται "σαπουνάς", είναι όμως σπάνιο φαινόμενο για την περιοχή του Μαλιακού και του Βόρειου Ευβοϊκού. Το πιο πιθανό είναι να ακολούθησε κάποιο καράβι.

Γύρω στις 8:30 το πρωί το ψαροκάικο της Βιβής από τις Λιβανάτες ανοίχτηκε στο βόρειο Ευβοϊκό για να μαζέψει τα δίχτυα. Ήταν σε βάθος 50 μέτρων περίπου. Όταν άρχισαν να τα τραβάνε με τον ηλικιωμένο πατέρα της δεν μπορούσαν να φανταστούν τις τους επιφύλασσε η ψαριά. Ήταν τόσο βαριά, που με υπεράνθρωπες προσπάθειες και τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφεραντελικά να τα σηκώσουν και με έκπληξη να δουν πιασμένο στα δίχτυα τον τεράστιο καρχαρία, βάρους 270 κιλών.
Κανένας από τους ψαράδες της περιοχής δεν θυμάται να έχει πιαστεί στα δίχτυα τόσο μεγάλο καρχαριοειδές, όσο είναι ο "σαπουνάς". 

Δώσε μου το ποντικάκι σου...