Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μαζί στη ζωή και το θάνατο

Πέθαναν με 11 ώρες διαφορά!

Εβδομήντα χρόνια ήταν παντρεμένοι ο Bert Swan και η αγαπημένη του Doreen από το Swindon της Βρετανίας που δεν άντεξαν να αποχωριστούν ακόμα και στο θάνατο.

Το ζευγάρι ζούσε τον τελευταίο καιρό σε μια κλινική καθώς η ηλικία τους (93 και 91 ετών αντίστοιχα) δεν τους επέτρεπε να αυτοεξυπηρετούνται.

Η 91χρονη Doreen πέθανε, αλλά οι νοσοκόμες της κλινικής δεν ενημέρωσαν τον Bert ο οποίος ένιωσε ένα τσίμπημα στην καρδιά του. Έντεκα ώρες αργότερα άφησε και αυτός την τελευταία του πνοή, τηρώντας την υπόσχεση που της είχε δώσει ότι θα είναι μαζί στη ζωή και το θάνατο.

Το ζευγάρι ακόμα και στην 90η δεκαετία της ζωής του είχαν τρυφερές σχέσεις οι οποίες επιβεβαιώνονταν με ένα γλυκό φιλί κάθε φορά που ο ένας συναντούσε τον άλλο στους διαδρόμους της κλινικής.

Αυτό κι αν είναι υπόσχεση... 

Αλεπού… πυροβόλησε κυνηγό!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει…
Απίστευτο και όμως αληθινό, όπως υποστηρίζουν τουλάχιστον τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λευκορωσίας. Αλεπού πυροβόλησε και σκότωσε τον κυνηγό που την είχε τραυματίσει με το όπλο του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κυνηγός πυροβόλησε την αλεπού από κοντινή απόσταση και την τραυμάτισε στο πόδι. Εκείνη όμως, μετά από μάχη σώμα με σώμα με τον δράστη, πάτησε με το πόδι της τη σκανδάλη και τον πυροβόλησε. Ο άτυχος κυνηγός εξέπνευσε επί τόπου.

«Το ζώο αντιστάθηκε άγρια και κατά την πάλη τράβηξε κατά λάθος με το πόδι του την σκανδάλη», φέρεται να δήλωσε εισαγγελέας της περιοχής Γκρόντνο.

Το κυνήγι αλεπούς είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην αγροτική περιοχή της βορειοδυτικής Λευκορωσίας, που συνορεύει με την Πολωνία.
 

Πρωτοποριακή επέμβαση σε σκύλο

Στάθηκε ξανά στα πόδια της χάρη στον τεχνητό αστράγαλο   

Το όνομα της είναι Μίτζι, ζει στη Γερμανία και χάρη στο τεχνητό της πόδι μπορεί να απολαμβάνει τις βόλτες της σαν ένα φυσιολογικό σκυλί. Η Μίτζι που είναι τριών ετών θα μείνει στην ιστορία ως το πρώτο σκυλί παγκοσμίως που υπεβλήθη σε τέτοιου είδους επέμβαση έπειτα από τον ακρωτηριασμό της, όταν τραυματίστηκε από άλογο.

Όπως δήλωσε ο κτηνίατρος που πραγματοποίησε την επέμβαση, οι επιλογές ήταν τρείς, να συνεχίσει να ζει με τρία πόδια, να της κάνουν ευθανασία ή να της προσφέρουν μια ευκαιρία να περπατήσει ξανά, όπως και έγινε.
Σύμφωνα με τον Νοελ Φιτζπάτρικ ο κίνδυνος αποτυχίας της επέμβασης ήταν μεγάλος, καθώς υπήρχε περίπτωση το τεχνητό άκρο να σπάσει με την πρώτη κίνηση της Μίτζι. Ωστόσο, ενσωματώθηκε επιτυχώς στο σώμα της και μάλιστα οι κινήσεις που κάνει είναι απολύτως φυσικές. Το τεχνητό άκρο ενσωματώθηκε στην άκρη μιας ράβδου από τιτάνιο την οποία τοποθέτησε στο εσωτερικό του ποδιού της.

Το νέο πόδι της Μίτζι σχεδιάστηκε μέσω υπολογιστή σύμφωνα με τους διασκελισμούς της, ώστε να μπορεί να απορροφά τους κραδασμούς και να αποφευχθεί ο κίνδυνος να ξεκολλήσει.

Η τεχνολογία που εφαρμόζεται στους ανθρώπους σε αντίστοιχες περιπτώσεις επιτρέπει στο δέρμα να ενσωματώνεται πλήρως στο τεχνητό άκρο εμποδίζοντας οποιαδήποτε μόλυνση.
Με τον ίδιο τρόπο κατασκευάστηκε και το τεχνητό άκρο γυναίκας που είχε χάσει το χέρι της στους βομβαρδισμούς του Λονδίνου το 2005.


H πικρή αλήθεια πίσω από αυτή την κούκλα

 ΔΕΙΤΕ: Για να μην σας παραμυθιάζουν

Το photoshop λένε πως κάνει θαύματα. Στην πραγματικότητα δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Και οι μεγαλύτερες -και πιο απογοητευτικές ίσως- είναι εκείνες που έχουν να κάνουν με εντυπωσιακές γυναίκες.
Αψεγάδιαστες, λαμπερές με τέλειες αναλογίες.
Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική.
Δείτε τις ακόλουθες εικόνες με το πριν και το μετά του μοντέλου και εκτιμήστε περισσότερο την γυναίκα που έχετε στο πλευρό σας. Το πιο πιθανό είναι να είναι στην πραγματικότητα πολύ καλύτερη.

 Η φωτογραφία όπως βγήκε σε περιοδικά μετά από την σχετική επεξεργασία
 Το μοντέλο της διαφήμισης στα παρασκήνια της φωτογράφισης.

AΙΝΣΤΑΙΝ. Υπάρχει Θεός? Video 1

 

 Δείτε αυτό: Click

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Σπάνια πλάσματα της Αβύσσου. Video



Top 10 Φάρσες. Video



Προσοχή στη δημόσιες... τουαλέτες. Video



Απίστευτα αστεία ατυχήματα

Απίστευτα ατυχήματα


Τρελή χήνα επιτίθεται σε σκύλο

Παπαγάλος χορεύει ποντιακά

Όσκαρ, γυμνός παπαγάλος. Video

Τρόφιμοι χορεύουν Michael Jackson's This Is It

 Φιλιππίνες.
Michael Jackson's This Is It - They Don't Care About Us - Dancing Inmates HD
Ο Michael Jackson ήταν ένας οπαδός σε περισσότερους από 1.500 τροφίμους στις φυλακές των Φιλιππίνων που πραγματοποίησε την χορογραφία για το βίντεο του "Thriller", το 2007 και δημιούργησε ένα ιογενή χτύπημα.
Τώρα ο Travis Payne, ο οποίος εργάστηκε με τον Τζάκσον για περισσότερα από 10 χρόνια πραγματοποιή μία χορογραφία με τους τροφίμους μέσα σε αυτές στις φυλακές.
Cebu Provincial Detention And Rehabilitation Center (CPDRC)

Άγνωστοι κοσμικοί «γίγαντες» από το τηλεσκόπιο «Πλανκ»

Μερικές από τις μεγαλύτερες γαλαξιακές δομές που έχουν παρατηρηθεί ποτέ στο σύμπαν, άγνωστες μέχρι σήμερα, εντόπισε το υπερεξελιγμένο διαστημικό τηλεσκόπιο «Πλανκ», καθώς η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία από τις παρατηρήσεις του.
Οι κοσμικοί «γίγαντες» που εντοπίστηκαν, είναι μεγάλες ομάδες γαλαξιών, που συγκλίνουν μεταξύ τους από τις τεράστιες βαρυτικές δυνάμεις και οι διαστάσεις τους φτάνουν τα δεκάδες εκατομμύρια έτη φωτός, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 4 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη.!

Οι αστρονόμοι δήλωσαν, σύμφωνα με το BBC, το Γαλλικό Πρακτορείο και το “Science”, ότι ήδη το «Πλανκ» έχει δημιουργήσει ένα κατάλογο περίπου 15.000 νέων ουράνιων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών, έκανε περισσότερες από 20 ανακαλύψεις ομάδων γαλαξιών, άγνωστων μέχρι τώρα στους επιστήμονες, ενώ επιβεβαίωσε την ύπαρξη άλλων 169 ομάδων γαλαξιών. Κάθε ομάδα περιέχει τουλάχιστον 100 γαλαξίες και κάθε γαλαξίας ένα δισεκατομμύριο άστρα. Παράλληλα, περιέχουν κολοσσιαίες ποσότητες αόρατης «σκοτεινής ύλης».
Τα όργανα του «Πλανκ» είναι πιο τεχνολογικά εξελιγμένα από κάθε άλλο παρατηρητήριο που έχει ποτέ εκτοξευτεί στο διάστημα και οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να «σαρώσει» τουλάχιστον πέντε φορές το σύνολο του ουρανού με περισσότερη ακρίβεια από ποτέ, φτάνοντας στις χωροχρονικές εσχατιές του σύμπαντος, λίγο μετά την «Μεγάλη Έκρηξη». Μεταξύ άλλων, οι αστροφυσικοί ελπίζουν ότι το νέο τηλεσκόπιο θα αποδείξει την θεωρία του «κοσμικού πληθωρισμού», δηλαδή την απότομη επέκταση του σύμπαντος αμέσως μετά τη γέννησή του.
Το «Πλανκ» (φέρει το όνομα του διάσημου γερμανού φυσικού Μαξ Πλανκ, «πατέρα» της κβαντικής θεωρίας), εκτοξεύτηκε τον Μάιο του 2009 και βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 1,5 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη. Εστιάζει τα όργανά του (που παρατηρούν σε εννέα διαφορετικές συχνότητες τον ουρανό, τόσο υψηλές όσο και χαμηλές) στο αρχέγονο «πρώτο φως», δηλαδή στην μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου («απόηχο» του Μπιγκ Μπανγκ), για να αποκαλύψει τα μυστικά του πρώιμου σύμπαντος. Τα σχετικά αποτελέσματα των παρατηρήσεών του αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά το 2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΚΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Τι κάνει ο τύπος... καλλιτέχνης!!

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Παντρεύτηκε τον πύργο του Άιφελ και πήρε και το επώνυμο του!

Ο κόσμος έχει τρελαθεί εντελώς! Έχουμε ακούσει για τρελά πάθη με πρώην, με νυν, αλλά και με… μνημεία; Και όμως τουλάχιστον 40 άτομα σε όλο τον κόσμο πάσχουν από εξάρτηση να το πω (;), έρωτα να το πω (;), κάτι τέτοιο πάντως με αντικείμενα και μνημεία.

Μια κυρία από το Παρίσι έχει παντρευτεί τον πύργο του Άιφελ και έχει πάρει μάλιστα και το επώνυμο του, ενώ μια άλλη υποστηρίζει ότι κάνει sex με το Σινικό Τείχος!

Και εμείς σε Ελλάδα και Κύπρο κάνουμε ολόκληρο ζήτημα για ένα μπουκάλι σαμπάνιας!

Κεφάλι φιδιού σε πακέτο με κατεψυγμένα λαχανικά!

Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών από το Houston του Texas, είχε αγοράσει ένα πακέτο κατεψυγμένα λαχανικά για να τα μαγειρέψει. Έμεινε όμως έκπληκτη όταν ανοίγοντας το πακέτο διαπίστωσε ένα κεφάλι φιδιού μέσα στα φασολάκια.

Η Ernestine Jamison είπε: «Στην αρχή πιάνοντας το πακέτο δεν περίμενα να αντικρύσω αυτό το θέαμα, τρόμαξα όταν διαπίστωσα ότι πρόκειται για κεφάλι φιδιού».

Η νεαρή γυναίκα φώναξε και τα παιδιά της να δουν αυτό το απαράδεκτο θέαμα και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην εταιρία των κατεψυγμένων τροφίμων.

Οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν ζήτησαν συγνώμη γι’ αυτό το γεγονός, αλλά ήρθαν σε αντιπαράθεση μαζί της λέγοντας πως δεν είναι κεφάλι φιδιού αλλά… βατράχου.

( Τουλάχιστον δικαιολογήθηκαν οι ανθρώποι... )

Φέρετρο διαθέτει μέχρι και κινητό τηλέφωνο!
















Ξεχάστε τις σοφίες που λένε διάφοροι «Τι να τα κάνεις τα λεφτά;», «στον τάφο σου θα τα πάρεις» και άλλα παρόμοια. Ε, ναι λοιπόν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να τα πάρει κάποιος στον τάφο του. Και όχι μόνο τα χρήματα, αλλά και το κινητό του τηλέφωνο!

Στο διεθνές φεστιβάλ χλιδής που έγινε στην Βερόνα της Ιταλίας ανάμεσα στα εκθέματα ήταν και ένα φέρετρο από ξύλο μασίφ με επένδυση χρυσού 24 καρατίων!

Το φέρετρο, που έκλεψε τις εντυπώσεις, διαθέτει μέχρι και κινητό τηλέφωνο προγραμματισμένο να ανταποκρίνεται σε 54 γλώσσες.

Σου λέει ο εμπνευστής του φέρετρου αν έχει γίνει κάποιο λάθος, όπως νεκροφάνεια, να μην έχει τρόπο να επικοινωνήσει ο «μακαρίτης»;

Βέβαια, σήμα δεν ξέρουμε αν θα έχει ο μακαρίτης, αλλά την απόλυτη χλιδή θα την έχει σίγουρα!

Αποφάσισε να γίνει γυναίκα για να ξεφύγει από τα χρέη!

Τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να ξεφύγει από τα χρέη διάλεξε ένας άνδρας στην Μεγάλη Βρετανία, που έχασε την δουλειά του και δεν μπορούσε να πληρώσει. Για να μην δει την περιουσία του να βγαίνει στο σφυρί, λοιπόν, προτίμησε να κάνει… εγχείρηση αλλαγής φύλου!

Ο πρώην κύριος είχε «φουσκώσει» για τα καλά τις πιστωτικές κάρτες, ενώ δεν είχε χρήματα να πληρώσει ούτε το στεγαστικό δάνειο. Μην αντέχοντας το «κυνήγι», αποφάσισε να γίνει γυναίκα, αν και απ’ ότι φαίνεται δεν σταμάτησε να προσπαθεί να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του.

Το πρωτοφανές περιστατικό έκανε γνωστό η ηθοποιός Sarah Thom, καθώς για τις ανάγκες του νέου της ρόλου ρώτησε τράπεζες για τους πιο ακραίους τρόπους που έχουν επιλέξει οι πελάτες τους προκειμένου να ξεφύγουν από τα χρέη.

Αυτό το ξέρατε? 2

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από παράξενα γεγονότα εξωπραγματικά, δύσκολα να τα κατανοήσει ο ανθρώπινος νους, που όμως συμβαίνουν κάθε μερα, σε κάθε γωνιά της γης. Εδώ θα βρείτε μερικά…

-Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεϊνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί.

-Τα χαρτονομίσματα δεν κατασκευάζονται από χαρτί όπως πιστεύουν πολλοί. Στην πραγματικότητα είναι από βαμβάκι και λινό.

-Τουλάχιστον 9.000.000 άνθρωποι έχουν γενέθλια την ίδια μέρα με εσένα.

-Στη Βαβυλώνα,4.000 χρόνια πριν,συνηθιζόταν ένα μηνα μετά το γάμο ο πατέρας της νύφης να προσφέρει στο γαμπρό ένα υδρομέλι για να πίνει. Το υδρομέλι ήταν μπίρα με μέλι και επειδή το ημερολόγιο τότε βασιζόταν στη Σελήνη(moon), ο μήνας αυτός ονομάστηκε honeymoon.

-Στη Σκοτία, ένα νέο παιχνίδι επινοήθηκε. Ο τίτλος του ήταν “Gentlemen Only, Ladies Forbiden”, έτσι η λέξη GOLF εισήχθη στην αγγλική γλώσσα.

-Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα, το 1910.

-Υπάρχει μια πόλη σε κάθε ήπειρο της Γης που ονομάζεται Ρώμη.

-Το 62 μ.Χ., ο Νέρωνας έστειλε σκλάβους στα Απέννινα Όρη για να του φέρουν φρέσκο χιόνι. Όταν επέστρεψαν οι σκλάβοι,πρόσθεσε φρούτα και μέλι και το έφαγε ως παγωτό.

-Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που έγινε το 1969,το άγχος των γονέων κατά τη διάρκεια της σύλληψης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του φύλου του παιδιού. Το παιδί παίρνει το φύλο του γονέα με το λιγότερο άγχος.

-Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν 185.000 χμ. κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου.

-47 αντίτυπα της Βίβλου πουλιούνται κάθε λεπτό σε όλο τον κόσμο.

-Στη Ζιμπάμπουε ζει μια φυλή ιθαγενών, τα μέλη της οποίας έχουν μόνο δύο δάχτυλα σε κάθε τους πόδι.

-Στη Κίνα γιορτάζουν τα γενέθλια μόνο κάθε δέκα χρόνια.

-Τα μάτια έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος εκ γενετής, αλλά οι μύτες και τα αφτιά μας συνέχεια μεγαλώνουν.

-Τα γουρούνια δεν μπορούν να κοιτάξουν ποτέ τον ουρανό.

-Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.

-Τα κραξίματα της πάπιας δεν έχουν αντίλαλο.

-Μέχρι τον 7ο μήνα της ζωής του, ένα μωρό έχει τη δυνατότητα να αναπνέει και να καταπίνει μαζί. Ένας ενήλικος δεν μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ!

-Το 2008, στην Αλάσκα, γεννήθηκε ένα μωρό το οποίο ζύγιζε 7,750 γραμμ.(!!), αλλά δεν είναι το πιο βαρύ νεογέννητο στον κόσμο, αφού το 1879 είχε γεννηθεί ένα μωρό που ζύγιζε 10,800 γραμμ. αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έζησε μόνο 11 ημέρες.

-Μαφία(MAFIA)σημαίνει:Morte Al la Francia Italia Anela, δηλαδή Θάνατος στη Γαλλία είναι της Ιταλίας ο πόνος!

-Με εξαίρεση τις σημαίες της Ελβετίας και του Βατικανού που είναι τετράγωνες, οι σημαίες όλων των άλλων χωρών έχουν σχήμα ορθογωνίου παραλληλογράμμου.

-Μόνο ένας στα 2 δισεκατομμύρια ανθρώπων θα ζήσει πάνω από 116 χρόνια.

-Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το σύστημα συντεταγμένων, παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σε ένα ταβάνι με πλακάκια.

-Ο μέσος άντρας βγάζει σε 30 χρόνια γύρω στο ένα κιλό γένια.

-Ο μέσος άνθρωπος γελά 13 φορές την ημέρα.

-Ο πληθυσμός των προβάτων στην Αυστραλία ειναι κατά 10(!!!) φορές μεγαλύτερος από τον πληθυσμό των ανθρώπων.

-Η Νοτια Αφρική έχει 11 επίσημες γλώσσες.

-Ο συνολικός αριθμός των τερμιτών που ζουν στον πλανήτη μας είναι δεκαπλάσιος του πληθυσμού της γης.

-Ο χρυσός είναι το μόνο μέταλλο που δε σκουριάζει ακόμα κι όταν θαφτεί κάτω από τη γη για χιλιάδες χρόνια.

-Ο τόνος είναι το μόνο ψάρι που δε σταματά ποτέ να κινείται.

-Ο σκίουρος ζει εννέα χρόνια.

-Ο φλοιός των δέντρων σεκόγια είναι άφλεκτος. Σε περίπτωση που το δέντρο πάρει φωτιά, τότε αυτή καίει μόνο το εσωτερικό του δέντρου.

-Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κατα μέσο όρο πέθαιναν πριν τα 30 τους χρόνια.

-Ο Charles Osborne είχε λόξιγκα για 69(!!!!!!!) χρόνια.

-Οι βλεφαρίδες κρατούν 5 μήνες, μετά πέφτουν.

-Οι Αμερικάνοι τρώνε κάθε μέρα κατά μέσο όρο 72.000 τμ. πίτσα!

-Οι αρουραίοι γεννούν κατά μέσο όρο 2.000 μικρά το χρόνο.

-Οι γαλοπούλες τσιμπούν μέχρι θανάτου τα μέλη του κοπαδιού που διαφέρουν από τα υπόλοιπα ή που εμφανίζουν κάποια γενετική δυσλειτουργία.

-Οι γάτες μπορούν να βγάλουν 100 φωνητικούς ήχους, ενώ οι σκύλοι μόνο 10.

-Οι γάτες ακούν υπέρηχους.

-Οι γρύλοι ακούν μέσω των γονάτων τους.

-Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: Οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Ολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Κελ.

-Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα.

-Οι καμηλοπαρδάλεις δεν έχουν φωνητικές χορδές.

-Οι καρχαρίες δεν έχουν νηκτική κύστη. Γι’αυτό το λόγο πρέπει να κολυμπούν συνεχώς, ώστε να επιπλέουν.

-Οι κουκουβάγιες είναι τα μόνα πουλιά που δεν μπορούν να δουν το μπλε χρώμα.

-Οι νυχτρίδες πάντα στρίβουν αριστερά μόλις βγουν από μια σπηλιά.

-Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια.

-Οι θαλάσσιοι αστερίες δεν έχουν μυαλό.

-Κανείς δεν μπορεί να αυτοκτονήσει κρατώντας την αναπνοή του.

-Κατά τον Μεσαίωνα, τα ζώα δικάζονταν ακόμη και με την ποινή του θανάτου. Το 1386, ένα γουρούνι καταδικάστηκε σε απαγχονισμό (αφού νωρίτερα του είχαν κόψει τα πόδια), με το αιτιολογικό της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Πριν την εκτέλεση, είχαν ντύσει το γουρούνι με τα ρούχα του θύματος.

-”Μικρό παιδί” και “Χοντρός άντρας” ήταν οι κώδικες ονομασίες που είχαν δώσει οι Αμερικανοί στις ατομικές βόμβες που έριξαν στη Χιροσίμα (6/8/45) & στο Ναγκασάκι (9/8/45).

-Ο άνθρωπος έχει όσα κόκαλα έχει ένα άλογο.

-Η επιφάνεια του λεπτού εντέρου καλύπτει περίπου 10 τμ. Αυτό είναι όσο 5 φορές η επιφάνεια που καλύπτει το ανθρώπινο σώμα.

-Καθημερινά παράγεις 1 λίτρο σάλιο(Η αγελάδα παράγει μεχρι και 60 λίτρα!!). Συνολικά στη ζωή μας παράγουμε περίπου 25.οοο λίτρα !

-Ο μεγαλύτερος μυς είναι αυτός του γλουτού.

-Όταν φταρνιζόμαστε ο αέρας βγαίνει από τη μύτη μας με περισσότερα από 160 χιλιόμετρα την ώρα!

-Όταν ήσουν βρέφος, είχες μόνο 1 λίτρο αίμα (όσο χωράει σ’ ένα μπουκάλι γάλα) Όταν θα μεγαλώσεις θα έχεις περίπου 5-6 λίτρα αίματος!

10000 πουλιά έπεσαν μαζικά από τον ουρανό λόγω των ψεκασμών (Chemtrails)

Οι αρχές της Αμερικής,ερευνούν για ποιό λόγο στις 31/12/2010 έπεσαν νεκρά από τον ουρανό περισσότερα από 10000 πουλιά (τύπου blackbirds) στο Arkansas!!
Επίσης οι Αρχές βρήκαν νεκρά και όλα τα ψάρια στις λίμνες της περιοχής.
Μερικές από τις δηλώσεις των Αρχών είναι ότι "μπορεί να οφείλετε στις καιρικές συνθήκες και τα πουλιά να αγχώθηκαν" είπε ο Keith Stephens, ενώ ισχυρίστηκε επίσης ότι "υπήρχαν πυροτεχνήματα εκείνη τη βραδιά και πιθανόν τα πουλιά να ήταν στην τροχιά τους και να αγχώθηκαν από αυτά με αποτέλεσμα να πεθάνουν".
Μιάς και το θέμα ερευνήθηκε περισσότερο,και επείδη φυσικά σχεδόν κανείς δεν πίστεψε ότι τα πουλιά απλά αγχώθηκαν είτε από τις καιρικές συνθήκες είτε από τα πυροτεχνήματα και ακόμα απορούν και για το θάνατο των ψαριών,είδαν πώς επί δύο μέρες γίνονταν στην περιοχή οι γνωστοί πια σε όλους μας ψεκασμοί αέρος. (Chemtrails)
Ενώ παγκόσμια ισχυρίζονται ότι οι ψεκασμοί είναι για την αλλαγή καιρικών συνθηκών,πράγμα που όντως ισχύει όπως για παράδειγμα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου ήταν να βρέξει αλλά οι αρχές έκαναν αεροψεκασμούς με αποτέλεσμα τη διάσπαση των σύννεφων,υπάρχουν χιλίαδες μαρτυρίες για πρόκληση ασθενειών ή χρησιμοποίηση αυτού για μαζικό θάνατο!!

Ανακαλύφθηκε οινοποιείο 6.100 ετών



Την παλαιότερη γνωστή εγκατάσταση παραγωγής κρασιού στον κόσμο, ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στη νότιο Αρμενία, χρησιμοποιώντας βιοχημικές τεχνικές για να... αναγνωρίσουν ένα ξηρό κόκκινο κρασί, που είχε παρασκευαστεί πριν από τουλάχιστον 6.000 χρόνια.

Οι ερευνητές που έκαναν την ανακάλυψη, δήλωσαν πως τα αρχαιολογικά ευρήματα αποκαλύπτουν την εικόνα μίας σύνθετης κοινωνίας, όπου όσοι πενθούσαν έπιναν ένα είδος κρασιού, που παραγόταν σε ένα κοιμητήριο μέσα σε σπηλιά.

Όπως ανέφερε η επιστημονική ομάδα, η μέθοδος χρονολόγησης με ισότοπο άνθρακα αποκάλυψε ένα αποξηραμένο κρασί από σταφύλια κοντά σε ένα πατητήρι που φτιάχτηκε περίπου το 4.000 π.Χ.

Αυτό το καθιστά κατά 1.000 χρόνια μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση για την παρασκευή οίνου έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε η ομάδα, η οποία απαρτίζεται από επιστήμονες από την Αρμενία, τις ΗΠΑ και την Ιρλανδία.

Η ίδια ομάδα, μάλιστα, ανακάλυψε το παλαιότερο δερμάτινο παπούτσι στον κόσμο, ηλικίας περίπου 5.500 ετών, στο ίδιο σύμπλεγμα σπηλαίων, τον περασμένο Ιούνιο, και πάλι σε σπήλαιο της Αρμενίας.

Το σύμπλεγμα σπηλαίων, όπου βρέθηκε το οινοποιείο, είναι γνωστό ως “Areni-1” και βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Αρμενίας με το Ιράν.

Το πατητήρι ήταν μία ρηχή λεκάνη από πυλό, διαμέτρου περίπου ενός μέτρου, που γύρω του υπήρχαν σπόροι σταφυλιού και αποξηραμένα αμπέλια.

“Θα μπορούσε να χωρέσει μερικά λίτρα χυμού και πατημένων σταφυλιών και προφανώς η τεχνική που θα χρησιμοποιείτο τότε θα ήταν με γυμνά πόδια”, είπε ο Γκρεγκόρι Αρεσιάν, ένας από τους επικεφαλής της έρευνας, του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Αντζελες.

"Αυτή ήταν μία σχετικά μικρή εγκατάσταση που συνδεόταν με το τελετουργικό μέσα στο σπήλαιο. Για την καθημερινή κατανάλωση θα είχαν πολύ μεγαλύτερα πατητήρια στις κανονικές τους εγκαταστάσεις", προσέθεσε ο ίδιος.

Τα χημικά ίχνη υποδεικνύουν χυμό σταφυλιού και, δεδομένης της έλλειψης ψύξης, ο χυμός θα γινόταν σίγουρα κρασί, είπε ο Αρεσιάν.

"Επίσης γνωρίζουμε ότι ακόμα, στα χωριά της περιοχής, η κατανάλωση κρασιού είναι πολύ παλαιή παράδοση", είπε ο ίδιος, τονίζοντας πως τα κόκκινα κρασιά που παράγονται εκεί είναι ποικιλίες merlot και cabernet sauvignon

Το ξενοδοχείο του... Νώε!

Με μια σύγχρονη κιβωτό του Νώε απαντούν οι επιστήμονες στο εξελισσόμενο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Πρόκειται για ένα... φουτουριστικό ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά ένα ασφαλές και αύταρκες καταφύγιο σε περίπτωση φυσικής καταστροφής.

Το «Ark Hotel» (Ξενοδοχείο του Νώε), όπως καθόλου τυχαία το ονόμασαν οι αρχιτέκτονες που το σχεδίασαν, είναι μια πλωτή κατασκευή, ειδικά σχεδιασμένη ν’ αντέχει τα παλιρροϊκά κύματα και τις πλημμύρες από την άνοδο της στάθμης των θαλασσών. Επιπλέον η κατασκευή του αποτελείται από αψίδες που κατανέμουν ισομερώς το βάρος του ξενοδοχείου, κάνοντάς το άτρωτο και σε περίπτωση σεισμού.

Το πρωτοποριακό αυτό ξενοδοχείο έχει σχήμα οστράκου και παρέχει «πράσινο» περιβάλλον στους επισκέπτες του. Οι εγκαταστάσεις του λειτουργούν με ηλιακά πάνελ και ένα εξελιγμένο σύστημα συλλογής του νερού της βροχής, που εξασφαλίζουν ενέργεια και νερό στους φιλοξενουμένους. Επιπλέον μέσα στις εγκαταστάσεις υπάρχει πλούσια βλάστηση που συμβάλλει στην ποιότητα του αέρα και αποτελεί ταυτόχρονα πηγή τροφής. Χάρη στη διάφανη οροφή του, το ξενοδοχείο λούζεται καθημερινά από το φως του ήλιου, το οποίο φιλτράρεται στους εσωτερικούς χώρους του, περιορίζοντας έτσι την ανάγκη για τεχνητό φωτισμό. Οσο για την ποιότητα του φωτός, η κατασκευή προστατεύεται από μια αυτοκαθαριζόμενη εξωτερική επιφάνεια.

Το «Ark Hotel» σχεδιάστηκε από τη ρωσική εταιρεία Remistudio με τη βοήθεια της Διεθνούς Ενωσης Αρχιτεκτόνων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αρχιτεκτονική για την ανακούφιση από καταστροφές». «Στην αρχιτεκτονική υπάρχουν δύο βασικά μελήματα: Το πρώτο είναι η διατήρηση της ασφάλειας και οι προφυλάξεις απέναντι σε ακραίες περιβαλλοντολογικές συνθήκες και κλιματικές αλλαγές. Και το δεύτερο είναι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος από τις ανθρώπινες δραστηριότητες» δήλωσε ο αρχιτέκτονας Αλεξάντερ Ρεμιζόφ από το Remistudio.

«Το “Ark Hotel” είναι μια προσπάθεια να απαντήσουμε στις προκλήσεις των εποχών μας. Υπάρχει πρόβλεψη για ένα ανεξάρτητο σύστημα υποστήριξης της ζωής. Ολα τα φυτά έχουν επιλεχθεί με βάση τη συμβατότητα, τη φωτεινότητα και την απόδοση του οξυγόνου που παράγουν, και με στόχο τη δημιουργία ενός ελκυστικού και άνετου περιβάλλοντος».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....


 Οι νέες ταυτότητες είναι γεγονός και αναμένεται να προκαλέσουν νέο γύρο έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ εκκλησίας και πολιτείας, καθώς το περίφημο 666 για το ηλεκτρονικό φακέλωμα και τα προσωπικά δεδομένα όπως η θρησκεία, θεωρούνται από τους θρησκόληπτους αιτία πολέμου αφού τα στοιχεία που θα καταγραφόνται στα νέα δελτία είναι προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά, με το δικό τους ατομικό αριθμό (PIN) για τον κάθε Ελληνα πολίτη ξεχωριστά.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και το Υπουργείο Εσωτερικών, έπειτα από μελέτη που έγινε μεταξύ....
πολλών υπουργείων και γενικών γραμματέων, οι νέες ταυτότητες, που θα αποκαλούνται πλέον «Κάρτα του Πολίτη», θα τυπωθούν εντός του 2011 και μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να προμηθευτούν όλοι οι Ελληνες πολίτες. Η δαπάνη της νέας ταυτότητας για τα 11 εκατομμύρια Ελλήνων που, σημειωτέων, θα προβλέπεται από τη γέννηση ενός πολίτη στη χώρα μας και θα αλλάζει κάθε 5 χρόνια, θα είναι από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και αν αυτό δεν γίνει δυνατό τότε από εθνικούς πόρους με επιβάρυνση μέρους της δαπάνης στους κατόχους των καρτών.

Συναλλαγές παντός είδους
Η κάρτα του πολίτη θα εξυπηρετεί ψηφιακές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με έμφαση στην ψηφιακή αυθεντικοποίηση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες. Θα αποτελεί μεταξύ άλλων ταξιδιωτικό έγγραφο εντός της ζώνης Σένγκεν, θα περιέχει απαιτούμενα τεχνικά στοιχεία ώστε να λειτουργεί ως ψηφιακό διαβατήριο, να μπορεί ο πολίτης να αξιοποιήσει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα ακόμη και σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, οικονομικής και περιουσιακής κατάστασης, αγροτικής παραγωγής και μακροπρόθεσμα να εξυπηρετείται μέσω ΑΤΜ στις τραπεζικές του συναλλαγές. Ιδίως στην περίπτωση των υγειονομικών στοιχείων, προβλέπεται με την προσθήκη μιικροεπεξεργαστή η κάρτα να χρησιμοποιείται για νοσηλεία και συνταγογραφήσεις. Η συλλογή στοιχείων για την κάρτα πολίτη θα γίνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω των ΚΕΠ.

Εκτός από την ταυτοποίηση των προσώπων, η κάρτα θα συνδεθεί και με άλλες δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπως δημοτολόγιο, ταυτότητες, ΑΜΚΑ και το Υπουργείο Οικονομικών, για ευνόητους λόγους. Και επειδή τα μητρώα αυτά δεν είναι συμβατά μεταξύ τους και περιέχουν διάσπαρτες πληροφορίες, θα τροποποιηθούν και ο πολίτης θα έχει στην κατοχή του ένα αριθμό «PIN» ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε όλα τα υπόλοιπα μητρώα που χρησιμοποιούν στο δημόσιο. Σύμφωνα με τις μελέτες, δεν παραβλέπεται το γεγονός ότι ενδεχομένως να υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις στην παρουσίαση ενός μοναδικού αριθμού, ο οποίος θα προσδιορίζει την ταυτότητα του ατόμου (666 ηλεκτρονικό φακέλωμα κτλ.).

Κρυπτογραφημένα στοιχεία
Πάνω στην κάρτα θα αναγράφονται όλες οι πληροφορίες για τη φυσική ταυτοποίηση του ατόμου, κάτι που ωστόσο δεν εξασφαλίζει το ανώτερο επίπεδο ασφαλείας και γι' αυτό προβλέπεται η ψηφιακή αυθεντικοποίηση και η παραγωγή ψηφιακής υπογραφής του πολίτη. Γι' αυτό το λόγο η χρήση κωδικού θεωρείται επιβεβλημένη καθώς διαφορετικά τίθεται θέμα προστασίας της ιδιωτικότητας του πολίτη, αφού η κάρτα θα συνδέει το άτομο με συγκεκριμένα αρχεία και πληροφορίες στις οποίες μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση εάν την κλέψει ή ο κάτοχός της τη χάσει.

Η νέα κάρτα του πολίτη θα αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα ταξιδιωτικά και όχι μόνο έγγραφα και θα περιέχονται εντός της δεδομένα που θα συνδέουν τον πολίτη με θέματα αστικής-δημοτικής κατάστασής του (Α.Δ), οικονομικά θέματά του (ΑΦΜ) και ασφαλιστικά του θέματα (ΑΜΚΑ), εκτός βέβαια της φυσικής του ταυτοποίησης (ΑΔΤ) και γι' αυτό αναφέρεται πως η προμήθεια της κάρτας θα πρέπει να γίνεται από την ώρα της γέννησης και θα αλλάζει κάθε πέντε χρόνια μέχρι την ηλικία των 12 ετών.

Για να γίνουν όλα αυτά μέχρι το φθινόπωρο του 2011, απαιτείται σε 24ωρη βάση να λειτουργεί η διεύθυνση διαβατηρίων της ελληνικής αστυνομίας και η αναβάθμιση του κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστικού συστήματος από 32 bit σε 64 bti με κόστος περίπου 100 χιλιάδες ευρώ.

Το "DNA" της κάρτας μέλους
Θα είναι από πολυανθρακικό πλαστικό μεγέθους ID-1 και θα φέρει μικροεπεξεργαστή επαγωγής και έναν μικροεπεξεργαστή επαφής που θα ισχύουν για δέκα έτη με ένα ή δύο chip. Η κάρτα δεν θα αντιδρά στις υπεριώδεις ακτίνες, θα ανθίσταται στην παραποίηση με σάρωση, εκτύπωση ή αντιγραφή και το σχέδιό της θα συντίθεται από βασικά χρώματα. Μεταβλητά οπτικά στοιχεία για την επαρκή παροχή προστασίας, για τη μη αλλοίωση της φωτογραφίας, αλλά και ειδικά ολογραφήματα.

Στην εμπρόσθια όψη, θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία του κατόχου: το όνομα του κράτους και την ένδειξη δελτίο ταυτότητας, σύμβολο του iCAO για ταξιδιωτικό έγγραφο, επώνυμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, όνομα, φύλο, ιθαγένεια με τον τριψήφιο κωδικό της χώρας μας GRC, ημ. γέννησης, αριθμός ταυτότητας, ημερομηνία λήξης, υπογραφή και φωτογραφία κατόχου. Στην πίσω όψη, θα αναγράφονται τα προαιρετικά στοιχεία του κατόχου: τόπος γέννησης, με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, ημ. έκδοσης, ομάδα αίματος, αριθμός δημοτολογίου και δήμος πολιτογράφησης, ΑΦΜ, και ΑΜΚΑ.

 

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

RFID - Technology

Η τεχνολογία της RFID. 
Από την μία λείνει τα χέρια... και από την άλλη μας δένει. Κοινώς φακέλωμα.

 

RFID. Ηλεκτρονική εποχή, και η κάρτα του πολίτη

Επίδειξη της RFID 
Αυτή είναι η ηλεκτρονική εποχή και το μέλον μας με την κάρτα του πολίτη και τα μικροτσίπ που θα περιέχει. Κάποτε όλα έτσι θα είναι, και δεν είναι μακριά πολύ αυτή η εποχή. Έφτασε...

 

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Σοκ-εξαθλιωμένοι μετανάστες τρώνε σκυλιά και γάτες στην Ηγουμενίτσα!

(ΦΩΤΟ: Δείτε το "σφαχτό" (ΣΚΥΛΟΣ) στο τσιγγέλι και την φωτιά έτοιμη για... ψήσιμο, στην Σπάρτη)


Αγαπητοί φίλοι,
Κατά καιρούς εχω διαβάσει ότι πολύ μετανάστες εξασφαλίζουν τα πρός το ζείν, και το φαγητό της οικογένειας τους, επιδιδόμενοι σε ένα πραγματικό σαφάρι κυνηγώντας ότι τετράποδο συναντούν, ειδικά μεγάλα αδέσποτα σκυλιά.
Πρίν 4 μέρες βρήκαμε την προβιά ενός απωλέσθέντος σκύλου Δαλματίας, στην διασταύρωση πρίν το Λαδοχώρι.
Πήγαμε 3 κάτοικοι μαζί και μιλήσαμε αρκετούς μετανάστες στην πλατεία και όντως ομολόγησαν ότι κάποιοι τρώνε τα σκυλιά, μας προέτρεψαν μάλιστα να μην τ`αφήνουμε λυτά, γιατί δεν θα φταίνε αυτοί αν τα φάνε.
Αυτά πρός γνώσιν των ζωόφιλων και των τοπικών αρχών.

Ορεξάτες... μαιμούδες

Κάπνισμα στις τουαλέτες...

Ατυχήματα Freestyle Motocross

Condom testing

Ινδός Γιόγκι ζεί χωρίς τροφή και νερό. Vid.2

Ινδός Γιόγκι ζεί χωρίς τροφή και νερό για 70 χρόνια. Vidεο 2

Ινδός Γιόγκι ζεί χωρίς τροφή και νερό. Vid.1

Ινδός Γιόγκι ζεί χωρίς τροφή και νερό για 70 χρόνια. Vidεο 1

 

Ηλίθιος πιλότος ελικοπτέρου

Κρουαζιερόπλοιο παγιδευμένο στον κυκλώνα

Απίστευτο... τροχαίο με λεωφορείο

Τεράστιος κεραυνός σε αεροπλάνο

Κεραυνοί σε 3 από τα ψηλότερα κτίρια στο Σικάγο την ίδια στιγμή

Office Webcam

Χελώνα με ρόδες...


...όπως λέμε γάτα με πέταλα. Ένας κτηνίατρος του νοσοκομείου άγριας ζωής στο Ραμάτ Γκαν Σάφαρι, κοντά στο Τελ Αβίβ... τοποθέτησε ειδικό μηχανισμό με ροδάκια στη χελώνα που ονομάζεται Τζβίκα, έπειτα από ατύχημα που είχε, όταν την πάτησε μηχανή κουρέματος του γκαζόν.

Το συμπαθέστατο ζωάκι, με τη βοήθεια του μηχανισμού, μπορεί πλέον να περπατά, χωρίς να έχει ανάγκη τα πίσω, τραυματισμένα πόδια του, αλλά και χωρίς να ακουμπά το καβούκι του στο έδαφος...

Δώσε μου το ποντικάκι σου...