Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Είμαι αντισιωνιστής. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!

Τα σχέδια των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ τα αναφέραμε πολύ αναλυτικά. Πρέπει όμως να πούμε και τα σχέδια των ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, γιατί έχουμε και εμείς σχέδια για την πατρίδα μας. Και τα σχέδια τα δικά μας δεν μιλάνε για δάνεια.

Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην πλουσιότερη χώρα του πλανήτη, εκτός αν θέλεις να την ΔΕΣΕΙΣ και να την ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στη χώρα που έχει τρισεκατομμύρια βαρέλια ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. Στη χώρα που έχει δισεκατομμύρια κυβικά ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. Εκατοντάδες τόνους ΧΡΥΣΟΥ και ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ. Αμύθητης αξίας ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ , ΧΑΛΚΟ , ΒΩΞΙΤΗ, ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΟΣΜΙΟ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην χώρα που μπορεί να ζήσει και ΠΛΟΥΣΙΑ, μόνο από την ΠΡΟΒΟΛΗ των ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ της.

Έχουμε και εμείς λοιπόν οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τα σχέδιά μας για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Θέλουμε να υψώσουμε μαζί με την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ του Βυζαντίου, που είναι το σύμβολο της ΜΑΧΙΜΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Θέλουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας να την κυβερνήσει ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ που θα προστατέψει τους Έλληνες Χριστιανούς από τους Εβραιοσιωνιστές και τους άθεους Χριστιανομάχους.

ΘΕΛΟΥΜΕ η Ελληνική γη να βγάλει ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ της και τα ΠΛΟΥΤΗ της και θα τα δώσει στους Έλληνες, γιατί η Ελληνική γη και όλος ο πλούτος που υπάρχει μέσα της , είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θέλουμε πίσω την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και θα την ΠΑΡΟΥΜΕ. Και όλοι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Χριστιανομάχοι και οι ΑΘΕΟΙ που μας έχουν επιτεθεί και με ΔΟΛΟ προσπαθούν να μας ΑΡΠΑΞΟΥΝ, θα καταλάβουν πως, «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Δώσε μου το ποντικάκι σου...