Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μαζί στη ζωή και το θάνατο

Πέθαναν με 11 ώρες διαφορά!

Εβδομήντα χρόνια ήταν παντρεμένοι ο Bert Swan και η αγαπημένη του Doreen από το Swindon της Βρετανίας που δεν άντεξαν να αποχωριστούν ακόμα και στο θάνατο.

Το ζευγάρι ζούσε τον τελευταίο καιρό σε μια κλινική καθώς η ηλικία τους (93 και 91 ετών αντίστοιχα) δεν τους επέτρεπε να αυτοεξυπηρετούνται.

Η 91χρονη Doreen πέθανε, αλλά οι νοσοκόμες της κλινικής δεν ενημέρωσαν τον Bert ο οποίος ένιωσε ένα τσίμπημα στην καρδιά του. Έντεκα ώρες αργότερα άφησε και αυτός την τελευταία του πνοή, τηρώντας την υπόσχεση που της είχε δώσει ότι θα είναι μαζί στη ζωή και το θάνατο.

Το ζευγάρι ακόμα και στην 90η δεκαετία της ζωής του είχαν τρυφερές σχέσεις οι οποίες επιβεβαιώνονταν με ένα γλυκό φιλί κάθε φορά που ο ένας συναντούσε τον άλλο στους διαδρόμους της κλινικής.

Αυτό κι αν είναι υπόσχεση... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Δώσε μου το ποντικάκι σου...