Ζάκυνθος. "Zante il fiore di levante"

Η Ζάκυνθος είναι το νησί της ξεγνοιασιάς και της άγριας ομορφιάς, με ατελείωτες παραλίες που είναι ιδανικές γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Επισκεφθείτε μας και να είσαστε σύγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι. Περισότερα...

Μήνυμα από τον Φύλακα Άγγελο σου

«Αγαπημένε, αγαπημένη,
Ποτέ δεν είσαι μόνος. Και να το ήθελες, δεν θα ήταν ποτέ δυνατό. Είμαι πάντα κοντά σου και σε προστατεύω, σε αγαπώ και σε καθοδηγώ σε αυτό το ταξίδι γνώσης, στον τρισδιάστατο κόσμο του Πλανήτη Γη. Θα είμαι μαζί σου ως το τέλος και αυτής της ενσάρκωσης και θα σε οδηγήσω ξανά πίσω, στην Πηγή του άπειρου Φωτός, στην αγκαλιά του Πατέρα. Σε αγαπώ.

Εγώ είμαι ο Φύλακας Άγγελος σου»

Απελευθέρωση των ταξί με τιμές... τσουχτερές!! Δείτε το σχόλιο κάνοντας click στην εικόνα.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο πρώτος στρατιώτης με βιονικό χέρι

Το είχε χάσει σε επίθεση με ρουκέτα Ο ΄Αντριου Γκαρθγουέιτ είναι ο πρώτος στρατιώτης με βιονικό χέρι. Ο Βρετανός που έχασε το χέρι του σε επίθεση με ρουκέτα στο Αφγανιστάν τον περασμένο Σεπτέμβρη θέλησε μετά από τη νοσηλεία του να δηλώσει εθελοντής σε πρόγραμμα αποκατάστασης κινητικών προβλημάτων.

Υποβλήθηκε, λοιπόν σε επέμβαση στο νοσοκομείο «Queen Elizabeth» και από δω και στο εξής θα μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις του χεριού του χρησιμοποιώντας τους μύες που έχει στο στήθος και την πλάτη.

Έπειτα από την εγχείρηση, ο Άντριου δήλωσε χαρούμενος που θα μπορεί να έχει μια πιο φυσιολογική ζωή και να απολαμβάνει καθημερινές συνήθειες, όπως το να χρησιμοποιεί το ποδήλατο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Δώσε μου το ποντικάκι σου...